Articles

Undergraduate indlæggelser

Posted by admin

velkommen, til den første uge af klasser på University of Massachusetts, eller som vi kalder det — pensum uge, eller sylly uge for kort! Den første uge kaldes pensum uge, fordi det ikke er så akademisk stringent som resten af semesteret, da det meste af tiden er brugt på introduktioner og passerer ud af pensum.

forberedelse og komme til klasser

jeg har en forfærdelig følelse af retning, og da campus var så stor, var jeg lidt bekymret for at finde mine klasser den første uge. At forberede, jeg udskrev et billede af campuskortet, og cirklede, hvor alle mine klasser var. Jeg gik også til de fleste af mine klasser med venner, som jeg vidste havde de samme klasser som mig. Hvis alt andet fejler, er der altid Google Maps, som jeg måtte bruge til at finde min matematikklasse den anden dag. Jeg gav mig altid en ekstra 10ish minutter at komme til klasser den første uge, hvis jeg fik tabt (jeg næsten gjorde en dag!)

jeg bragte min bærbare computer til klasser, en fem fag notesbog, en mappe til løse papirer, min planlægger, penne og blyanter. På pensum eller i klassen vil du højst sandsynligt blive fortalt, hvilke andre materialer du har brug for; for eksempel en Iclicker eller lommeregner. Hvis du allerede ved, at din klasse har brug for en iclicker, før du ankommer, foreslår jeg kraftigt at bestille langt i forvejen — da jeg bestilte min i slutningen af August fra campusbutikken, og den ankom ikke til begyndelsen af min anden uge!

klasser

som en freshman, jeg tager en masse indledende 100 kurser og gen eds. Dette betyder store forelæsningskurser, der spænder fra omkring 50 til 250 personer. Kommer fra en lille gymnasium med gennemsnitlige klassestørrelser på 25, Dette var ret skræmmende. Da det kan være meget vanskeligt at deltage i så store klasser, tager de fleste af mine klasser ikke deltagelse. Det gør at vise op til klassen et personligt ansvar.

mine professorer specificerede, hvilke platforme de brugte til deres arbejde, da ikke alle professorer bruger det samme. For eksempel var jeg nødt til at købe et abonnement til min Calc 127-klasse for at udføre mine hjemmeopgaver. To andre populære platforme, der blev brugt af mine klasser, var Moodle og Blackboard Learn. Jeg foreslår at blive fortrolig med disse platforme ganske tidligt, da du bruger dem meget.

samlet

den første uge handler om nye oplevelser. De oplevelser, du får ved at deltage i universitetssponsorerede begivenheder, samt udforske på egen hånd, giver dig en smag af collegeoplevelsen og fremhæver UMass’ vigtige værdier. College kan være skræmmende, og til tider følte jeg mig super overvældet, men ved at deltage i forskellige begivenheder fik jeg også nye venner og minder.

mit sidste råd til dig er at leve i øjeblikket: absorbere alt omkring dig. College er en frisk start, få mest muligt ud af det!

Related Post

Leave A Comment