Articles

Steve Perry, tidligere Rejsefront, planlægger nyt Album

Posted by admin
Del dette:

Induktør Steve Perry fra Journey taler på scenen ved den 32. årlige Rock & Roll Hall of Fame Induktionsceremoni på Barclays Center den 7.April 2017. Arrangementet udsendes på HBO lørdag den 29. April 2017 kl 8:00 pm ET / PT (foto af Theo Vargo/Trådbillede til Rock and Roll Hall of Fame)

tidligere Journey frontman Steve Perry skuffede mange fans, da han fortsatte med at synge med bandet sidste fredag (7.April), da det blev optaget i Rock and Roll Hall. Nogle spekulerede endda på forskellige onlinefora, om Perry nogensinde ville synge igen—det har været 23 år siden han udgav sit tredje og seneste soloalbum for the Love of Strange Medicine.

det viser sig, at han foretrækker at se fremad, ikke bagud. Perry har meddelt, at han vil frigive et nyt soloalbum senere på året. Han afslørede ikke titlen, men afslørede for ABC Radio, at det at gøre det har været en “katartisk” oplevelse. “Jeg mødte nogen, og jeg blev forelsket i denne person,” fortalte han radionetværket. “Og jeg mistede denne person til brystkræft for fire år siden. Midt i det, jeg havde skrevet nogle sange, og før jeg mødte hende, havde jeg tegnet nogle. Og så for omkring et år siden begyndte jeg at optage.

“dybest set er pladen et følelsesmæssigt udtryk og en grund til at lave en,” fortsatte han. “Det har været en ægte katartisk oplevelse at gå tilbage til det følelsesmæssige sted, som jeg troede, jeg aldrig ville vende tilbage til. Og vi har virkelig gjort vores allerbedste for at fange, hvad jeg synes er nogle tidløse sange.”

ved induktionsceremonien sidste helgen brugte Perry sin tid på mikrofonen til at takke alle de andre medlemmer, herunder Arnel Pineda, bandets nuværende sanger. Bandet, sans Perry, udførte rejsen hits ” Separate måder (Verdens fra hinanden),” “lys” og “Stop ikke med at tro’.”

relateret: Steve Perry deler scenen med Journey på Rock Hall induktion

Journey’ s” Don ‘t Stop Believin ‘” 45 billede ærme (Perry er anden fra højre)

ved induktionen takkede Perry også bandets fans. “Det er dig, der sætter os her,” sagde han. “Du er Rock and Roll Hall of Fame. Du satte os her. Vi ville ikke være her, hvis det ikke havde været for dig. På højeste niveau og konsekvent hengivenhed har du aldrig stoppet. Og fra mit hjerte, jeg må fortælle dig … Jeg har været væk i lang tid, jeg forstår det, og jeg vil have dig til at vide, at du aldrig har været i mit hjerte. Det skal du vide. Og jeg elsker hver og en af jer. Tak så meget!”

Perry optrådte sidst med Journey ved deres ceremoni den 24.januar 2005.

se Steve Perrys accepttale fra Rock Hall-induktionsceremonien

  • om
  • Seneste indlæg
bedste klassiske Bands personale
BCB-teamet bringer dig de seneste nyheder, konkurrencer, på denne dag rockhistoriske historier, klassiske videoer, retro-diagrammer og mere.

bedste klassiske Bands personale
Seneste indlæg af Best Classic Bands personale (se alle)
  • Van Halen deler nye sange fra solodebut-03/26/2021
  • Ja ‘Jon Andersons’ Olias of Sunpude ‘ bliver udvidet-03/26/2021
  • Steve Miller Band Live 1977 Album kommer: Lyt – 03/26/2021

Related Post

Leave A Comment