Articles

Steve Harvey bekræfter chokerende personale notat, undskylder ikke

Posted by admin

Steve Harvey brevet er ægte.

veteran — TV — værten indrømmer i en ny samtale med ET ‘ s Kevin Frasier, at han sendte et terisk formuleret brev til sin stab-et opnået og udgivet af Chicago medieforfatter Robert Feder-berating dem for baghold ham på sættet af hans TV-serie, Steve Harvey. Han erkender også, at det måske kunne have været håndteret anderledes, samtidig med at han udtrykte sin overraskelse over, at offentliggørelsen inspirerede så mange overskrifter og så meget negativ reaktion.

“jeg undskylder ikke for brevet, men det er lidt vanvittigt, hvad folk, der tog denne ting og løb, mand,” værten, 60, der er i færd med at flytte sin fem år gamle udstilling fra Chicago til nyt hovedkvarter i Los Angeles, fortalte et. “Jeg ville bare ikke være i dette fængsel længere, hvor jeg måtte være i dette lille rum, bange for at gå ud og tage et frisk pust uden at nogen nærmede sig mig, så jeg skrev brevet.”

indholdet af e-mailen blev beskrevet fuldt ud i Feders blogindlæg onsdag med overskriften “så længe, Steve: ikke alle er ked af at se Harvey forlade byen.”Tilsyneladende blev det sendt forud for den nuværende sæson, som indpakket torsdag, udformet i et forsøg på at fastlægge specifikke regler for, hvordan og hvornår man skal henvende sig til Harvey.

“der vil ikke være nogen møder i mit omklædningsrum. Ingen stop ved eller popping i. INGEN. Kom ikke til mit omklædningsrum, medmindre du er inviteret. Åbn ikke døren til mit omklædningsrum. Hvis du åbner min dør, forventer at blive fjernet, ” lyder det. “Jeg er blevet udnyttet af min lempelige politik i fortiden. Det her slutter nu. IKKE MERE. … Jeg søger mere fritid for mig hele dagen. … Alle, tag ikke fornærmelse mod den nye måde at drive forretning på. Det er til gavn for mit personlige liv og nydelse.”

i sin ET-samtale sagde Harvey, at det var en anmodning om, at hans personale skulle ære og respektere hans privatliv. “Jeg kunne ikke finde en måde at gå fra scenen til mit omklædningsrum, at sidde i min makeupstol, at gå fra mit Omklædningsrum til scenen eller bare sidde og spise frokost uden at nogen bare gik ind,” fortsatte han. “Se mand, jeg er i min makeup stol, de går i rummet. Jeg spiser frokost, de går ind, de banker ikke. Jeg er på gangen, jeg bliver overfaldet af folk med venner, der kommer til forestillingen og får mig til at underskrive dette og gøre dette. Jeg sagde bare, ‘ vent et øjeblik.- Og set i bakspejlet burde jeg nok have håndteret det lidt anderledes.”

det fulde notat, som offentliggjort på Feders blog, er nedenfor.

Godmorgen, alle sammen. Velkommen tilbage.

jeg vil gerne have jer alle til at gennemgå og overholde følgende noter og regler for Sæson 5 af min talk Vis.

der vil ikke være nogen møder i mit omklædningsrum. Ingen stop ved eller popping i. INGEN.

kom ikke til mit omklædningsrum, medmindre du er inviteret.

Åbn ikke min omklædningsrumsdør. HVIS DU ÅBNER MIN DØR, FORVENTER AT BLIVE FJERNET.

mit sikkerhedsteam vil forhindre alle i at stå ved min dør, der har til hensigt at se eller tale med mig.

jeg vil have, at al baghold skal stoppe nu. Det omfatter TV-personale.

du skal planlægge en aftale.

jeg er blevet udnyttet af min lempelige politik i fortiden. Det her slutter nu. IKKE MERE.

gå ikke hen til mig, mens jeg er i makeupstolen, medmindre jeg beder om at tale direkte med dig. Enten banke eller bruge dørklokken.

jeg søger mere fritid for mig hele dagen.

vent ikke på nogen gang for at tale med mig. Jeg hader at blive overfaldet. Lav en aftale.

jeg lover dig, at jeg ikke vil underholde dig i gangen og ikke forsøge at gå med mig.

hvis du læser dette, ja, jeg mener dig.

alle, tag ikke fornærmelse mod den nye måde at drive forretning på. Det er til gavn for mit personlige liv og nydelse.

Tak alle,

Steve Harvey

Related Post

Leave A Comment