Articles

skal du være en surrogat bedsteforælder?

Posted by admin

“Gud sætter de ensomme i familier…” (Salme 68:6)

nogle gange tager Gud en dyb længsel af vores hjerter, en tabt drøm og omformer den til noget langt ud over alt, hvad vi kan forestille os. Det gjorde han bestemt for mig.

jeg havde altid ønsket at være en kone og mor. Jeg drømte om den dag, jeg skulle få mine egne børn. Da jeg blev kristen bad jeg for en gudfrygtig mand og børn. Gud, imidlertid, havde andre planer for mit liv, og jeg forblev single. Selvom Herren har givet mig et fuldt, målrettet liv og en kærlig kirkefamilie, var der et tomrum i mit liv, da jeg så mine venner med deres børn og derefter børnebørn. Til tider længtes jeg efter den familie, jeg manglede.

i 2014 bragte Gud ind i mit liv en ung kvinde ved navn Andie Regenfuss. Vi var begge en del af en Kvindebibelstudiegruppe. Sammen med de andre kvinder i studiet bad jeg, at Herren ville velsigne David og Andie med en baby, og jeg glædede mig, da Andie fortalte mig, at hun var gravid. Lidt vidste jeg, hvor meget dette barn ville påvirke mit liv.

dagen Andie kom til mit hus for at arbejde på dekorationer til vores bord ved julefrokosten er ætset i min hukommelse. Da vi var færdige med vores arbejde, sagde hun: “Jeg har noget at spørge dig om. Både David og mine forældre bor uden for området. Vi har bedt om det, talt det over med vores forældre, og vi vil gerne have dig til at være bedstemor Judy for vores baby.”

jeg ved ikke, om du kan forstå den glæde, jeg følte. Fra det øjeblik, jeg først holdt lille Hailey i mine arme, timer efter hendes fødsel, har Herren lært mig nye lektioner om ubetinget kærlighed.

efterhånden som månederne er gået, har der udviklet sig et utroligt bånd mellem os to – langt ud over alt, hvad jeg kunne have forestillet mig. David og Andie har taget vores usædvanlige forhold og virkelig gjort mig til en del af deres liv. Haileys bedsteforældre har budt mig velkommen i en kærlig, udvidet familie.

ansvar kommer med titlen “bedstemor Judy.”Jeg beder for Hailey såvel som David og Andie dagligt. At tilbyde åndelig og følelsesmæssig støtte, og at være der for David og Andie såvel som Hailey, er også vigtige. At tilbringe tid med Hailey er en høj prioritet. Jeg har en rolle i at pleje hendes åndelige vækst og lære hende om Jesus. Selvfølgelig ser jeg frem til sjove bedstemor ting som bagning af cookies og tefester.

vores kirkefamilie inkluderer en række militære familier med børn, hvis bedsteforældre bor langt væk. Disse børn går glip af den unikke rolle bedsteforældre kan spille i deres liv, når de bor tæt ved. Disse børn og forældre ville drage fordel af den særlige kærlighed og støtte fra et forhold til surrogatforældre. Jeg opfordrer seniorer i enhver kirke, uanset om du har dine egne børnebørn eller ej, at adoptere en familie. Det vil velsigne dit liv og deres.

hvad angår mig, er jeg ude for at nyde en playdate med Hailey.

for information om, hvordan du starter en Adopt-a-Family-tjeneste i din kirke, Klik her.

Judy Gann er en pensioneret bibliotekar, taler og forfatter, der bor i den amerikanske stat, hvor hun er aktiv i Lake City Community Church. Hun er forfatter til Gud for al trøst: hengivenheder af håb for dem, der kronisk lider (AMG-udgivere). Hendes mest værdsatte rolle er Haileys bedstemor Judy.

Related Post

Leave A Comment