Articles

Posted by admin

WeWork, lider mondial platforma space-as-a-service, a anunțat astăzi că Roger sol se va alătura companiei în calitate de Chief Marketing Officer, cu efect imediat.

Sol este un director de marketing de marcă experimentat, care a condus numeroase mărci renumite pentru consumatori. Cel mai recent, Roger a fost Chief Marketing Officer la Sprint, unde a fost responsabil pentru Marketing, managementul bazei de clienți și inovația produselor & servicii. El a fost numit unul dintre cele mai inovatoare CMOs din lume de Business Insider în 2016 și 2017.

„suntem încântați că Roger se alătură Echipei de conducere WeWork. Când l-am întâlnit prima dată pe Roger, am fost captivat de capacitatea sa înnăscută de a conecta dorințele clienților cu nevoile de afaceri”, a declarat Sandeep Mathrani, director executiv. „Roger se alătură ca cel mai nou membru al echipei de conducere a companiei noastre, angajat în misiunea WeWork de a schimba viitorul muncii și de a transforma afacerea noastră.”

dl. „Aceasta va fi o eră definitorie în multe industrii, iar WeWork se află într-o poziție unică de a redefini încă o dată modul în care oamenii lucrează și de a ajuta întreprinderile să reușească. Misiunea WeWork a rezonat cu adevărat cu mine și sunt onorat să lucrez cu această echipă într-un moment atât de uriaș pentru marca WeWork.”

sol a fost numit director de Marketing al Sprint în 2015 și a fost un membru cheie al echipei sale de conducere în timpul procesului său de transformare și fuziune. Anterior, a deținut rolul OCP la TIM (operațiunea Telecom Italia în Brazilia) și a condus marketingul și inovația la Vivo — cea mai mare companie de telecomunicații din Brazilia. Este originar din Barcelona, Spania.

despre WeWork

WeWork oferă membrilor spațiu, comunitate și servicii prin oferte fizice și virtuale. La închiderea trimestrului patru din 2019, WeWork avea 739 de locații în 140 de orașe și 37 de țări, precum și peste 662.000 de membri în total, inclusiv întreprinderi globale. WeWork se angajează să ofere membrilor din întreaga lume o zi mai bună la locul de muncă pentru mai puțin.

contacte

Colin Hart, [email protected] // [email protected]