Articles

hvis det at være hjemme – mor anstrenger dit ægteskab, er det tid til at genoverveje

Posted by admin

billede: boggy22 / iStock / Getty Images Plus

på ingen måde, form eller form antyder jeg, at moderskab ikke er et job — en der saps hver sidste smule styrke fra dine knogler — fordi det er 5 pm og jeg har været op med mine to små børn siden 5:30 AM og jeg er temmelig sikker på, at jeg døde for 25 minutter siden. Og, ja, de eneste to mennesker på planeten, der ved, hvad der passer til dit ægteskab, er dig og din betydningsfulde anden. Hvis I begge er tilfredse med, at en af jer er den eneste forsørger, så spis det brød på alle måder.

men hvad sker der, når du er som denne anonyme mand, der skrev et brev til The Guardian, og du står over for denne klæbrige Gåde: du gifter dig med din drømmes go-getter karriere kvinde. Du har børn. Og hun nægter nu at arbejde nogensinde igen-på trods af at du dræber dig selv på et job, du afskyr, for at sørge for din familie.

Åh, og hun har studielån gæld.

denne mand siger, at han og hans kone mødtes og blev forelsket, da de begge var ambitiøse jurastuderende. De giftede sig kort efter at have taget bareksamen sammen og forventningen — ja, hans forventning — var, at de begge ville lægge de lange timer, der kræves for at opbygge det liv, de ønskede sammen.

det viste sig ikke helt sådan. Hun “puttede tilsyneladende rundt i nogle ikke-juridiske stillinger”, som han siger var mere velegnet til en person med halvdelen af hendes uddannelse og intelligens, mens han fortsatte med at slide væk på et job, han begyndte at hade, sandsynligvis fordi det blev mere som en fængselsstraf for ham, da han indså, at han desperat havde brug for sit job for at holde sin familie sammen. Ting blev kun værre, efter at de havde to børn, og hans kone vendte aldrig tilbage til arbejde, selvom begge børn har været i skole på fuld tid i årevis, og man snart går på college.

mere: Stop med at fortælle arbejdende mødre, at de ikke opdrager deres børn

denne mand råber om hjælp. Han indrømmer, at han føler sig” brugt ” af sin kone og siger, at hans helbred er forværret til det punkt, hvor folk, der ikke har set ham på et stykke tid, bemærker, hvor hurtigt han ældes. Et sundt ægteskab indebærer at give og tage, og når den ene person tager til det punkt, hvor den anden føler sig slået af livet, energi og selv, det er kun et spørgsmål om tid, før forholdet begynder at flosse. At insistere på, at byrden udelukkende falder på hans skuldre for at give den livsstil, som du begge er vant til — især når det skader ham, mentalt og fysisk — er voldelig adfærd i et forhold.

nu, indbring de to ord, jeg hader mest i verden — studerendes gæld — og tilføj derefter to ord mere, der får mig til at ryste for endda at tænke over det — lovskole — studerendes gæld? Denne kone har officielt mystificeret mig.

din gæld er din gæld, og nu er det blevet din families gæld — men det betyder ikke, at du trækker ansvaret for at betale det, fordi dine børn er din No. 1 prioritet. Måske er du vokset til at hade lov som en praksis og kunne ikke forestille dig at vende tilbage til dit gamle erhverv. Jeg er sikker på, at det sker meget, men det betyder ikke, at du poo-poo alle arbejder overalt, for evigt og altid, amen. Sælg Avon eller Arbonne eller Rodan + felter. Brug dine sociale medieforbindelser og lav en lille formue hjemmefra. Bare gør noget-hvad som helst-for at vise din mand, at du støtter ham og dit ægteskab, og tvinger ham ikke til at bære byrden helt alene, hvis han på nogen måde føler sig urolig eller ked af det.

jeg har haft et job siden 15 år og kunne ikke forestille mig ikke at arbejde, selvom jeg er den første til at indrømme, at de fleste virksomheder ikke ligefrem gør det nemt for mødre med små børn at arbejde et fuldtidsjob. Der er dage, som i dag, hvor min søn vågnede med en mavevirus, og min datter stadig ville deltage i lejren — en lejr, hvor rådgiverne tager en frokostpause, og du skal hente dit barn i en time midt på dagen, hvilket er virkelig praktisk. En tur til lægen og et tantrum senere kunne jeg endelig sætte mig ned og starte min arbejdsdag — klokken 3 betyder det, at jeg vil arbejde om natten, men jeg er taknemmelig som helvede nogen derude er villig til at betale mig for at gøre det.

jeg betragter mig selv som den heldigste person til at være i stand til at gøre det, jeg elsker og sætte mine egne timer, og jeg er klar over, at dette ikke er normen. Men jeg har også ofret undervejs for at tjene penge til min familie og tage mig af den studerendes gæld, jeg erhvervede, da jeg gik på kandidatskolen. Jeg tager sjældent feriedage-selv når vi er på ferie, kaster jeg historier om natten, arkiverer indlæg om morgenen eller samtaler med eksperter, hvis det er den eneste gang, de er tilgængelige. Jeg vågner timer før mine børn på ugedage og arbejde. Et par timer efter at jeg fødte min søn, skrev jeg om at føde min søn. Disse eksempler gør mig ikke utrolig, de gør mig bare til en person og en kone og partner, der ved, at jeg er nødt til at gøre et par ukonventionelle ting for at være hjemme med mine børn og stadig tjene penge.

mere: Hvilke arbejdende mødre har det hjemme-mødre vil have

jeg fortryder ikke at gå på en skole og et program, jeg drømte om fra det tidspunkt, jeg var 20, men den gæld hænger rundt om min hals som en næse. Alligevel er det min løkke. Jeg kunne ikke forestille mig at kaste mine hænder op og bede min mand om at håndtere min gæld og alle vores andre udgifter uden at prøve mit niveau bedst for at hjælpe. Hvis vores partnere beder os om lindring fra deres stressende liv, og vi er i stand til at gøre noget for at lindre dem af den smerte, hvorfor ville vi ikke? Det ligner en kone, der fortæller sin mand, at hun føler sig uelsket, uattraktiv eller uønsket, og han reagerer, “det er latterligt! Knock it off, ” og vender tilbage til hans basketballkamp. Stor, tak-gjort alt bedre.

jeg kan ikke lade være med at tænke, hvis skoen var på den anden fod, og en mand nægtede at arbejde og lade sin lovskolestuderende lånegæld — og alt andet — blive hans kones problem, ville denne artikel inspirere meget mere raseri.

før du går, tjek vores dias:

billede: Notebook/ny linje Biograf

Related Post

Leave A Comment