Articles

hjælp studerende med at blive på emne

Posted by admin

Hej nye venner! Jeg er meget spændt på at deltage i en vidunderlig gruppe af lærer bloggere, som vi gå i gang med denne nye Literacy Land eventyr. Jeg begyndte min rejse i uddannelse som en mellemskole samfundsfag lærer. Jeg gik til en professionel udvikling om at inkorporere læsestrategier på tværs af indholdsområder, og jeg begyndte at tænke, at jeg måske ville undervise i læsning i stedet. Denne mulighed opstod i mit distrikt, og jeg blev den syvende og ottende klasse læsning lærer. Har jeg nogen ide om, hvordan jeg skal undervise i læsning? Nej! Så jeg gik tilbage til skolen og fik min kandidatgrad i læsning. Efter at have undervist i læsning i et par år fik jeg muligheden for at blive læsefærdighedstræner i lønklasse 4-7. Mens jeg var coaching, opnåede jeg National Board certificering i læsning / sprogkunst. I øjeblikket er jeg en mesterlærer (instruktionscoach/facilitator…der er så mange Navne, der betyder det samme) for karakterer førskole gennem tredje klasse.
som en del af mit job som masterlærer er jeg nødt til at analysere vores testdata for at bestemme et område, der skal fokuseres på hele skolen. Når jeg først har indsnævret fokus, jeg undersøger strategier, der vil hjælpe vores studerende med at få succes på dette område. En af de store ting ved mit job er, at jeg ikke bare fortælle mine lærere, “gå afprøve denne strategi, fordi denne bog/artikel/hjemmeside sagde det ville arbejde.”Jeg er nødt til at teste eller prøve det først med en gruppe studerende på vores skole. Når jeg arbejder kinks ud af strategien, jeg præsentere det for mine lærere i håndterbare bidder. Når vi ser på dataene, kæmpede vi med at skabe et stykke skrivning, der forblev på emnet og blev organiseret. Hvad skal man gøre?
jeg undersøgte og fandt den fire firkantede skrivemetode og begyndte at prøve den med de første klassestuderende, som min første klasselærer nådigt lånte til mig. Vi arbejdede på at bruge den grafiske arrangør i et par uger, før vi valgte en af de grafiske arrangører og skrev vores første stykke tekst.
trin Et: Model, Model, Model
Det betyder ikke noget, hvilken klasse jeg underviser, jeg er altid imponeret over kraften i modellering. Jeg modellerede, hvordan man omdanner oplysningerne i den grafiske arrangør til sætninger for at skrive afsnittet.
trin to: guidet praksis
i den næste lektion arbejdede eleverne og jeg sammen for at starte vores afsnit. Vi brugte en grafisk arrangør, som vi tidligere havde afsluttet sammen. Vi fokuserede kun på emneboksen og den første detaljeboks. Den næste lektion tog de resterende kasser og gjorde dem til sætninger. Jeg ønskede at tage et stykke ad gangen, så jeg havde mulighed for at vurdere dem, før vi skrev hele afsnittet.

Trin Tre: Gruppepraksis
før jeg tog springet og fik eleverne til at skrive deres egne afsnit, ville jeg give dem mere praksis ved at arbejde sammen i grupper. Hver gruppe fik en anden afsluttet Grafisk arrangør (hver enkelt var afsluttet under guidet praksis tidligere i enheden). De fik også et halvt ark diagrampapir og en markør. Grupperne måtte skrive begyndelsen på det afsnit, der ville matche deres grafiske arrangør. Efter at de har afsluttet begyndelsen af afsnittet, vurderer jeg ved at læse og skrive ned de næste trin. Jeg brugte de næste trin til at planlægge min lille gruppes skrivetid.

er det de bedste sætninger nogensinde? Ingen. Kunne de bruge noget stil? Ja. Er jeg tilfreds med produktet? Ja! Vores mål har været at sikre, at de detaljer, de bruger i deres skrivning, matcher emnet. De næste trin er at afslutte dette udkast, revidere, redigere og skrive en endelig offentliggjort kopi. De offentliggjorte stykker vil blive vist i gangen. Alt, hvad vi arbejder på, er indhold, og jeg er tilfreds med vores begyndelse.
de studerende var begejstrede for at arbejde sammen om at skabe et stykke tekst. En gruppe sluttede hurtigt og bad om en anden grafisk arrangør. De ville fortsætte med at skrive! Jeg forlod skolen med et smil på mit ansigt og tænkte på, hvor begejstrede de var for at skrive.
Hvad er det næste?
nu hvor eleverne har oplevet succes med at skabe et stykke tekst med en gruppe, er det tid til at flytte dem til selvstændigt at gennemgå denne proces.

Related Post

Leave A Comment