Articles

forståelse af åndelig tørhed som en gave

Posted by admin

af Catherine O ‘ Connell

min oplevelse af åndelig tørhed har været hyppig. Når denne sæson af tro rammer mig, mine bønner synes at være tabt i et tomrum, ikke hørt af Jesus. Jeg går til masse ud af ren viljestyrke. Jeg er ensom, ikke kun fordi jeg føler mig fjern fra Gud, men også fordi det ser ud til, at mine venner har en overnaturlig forbindelse med Herren, som jeg ikke er i stand til. Jeg føler mig ikke kun tør, men kold og mørk.

det er overflødigt at sige, Jeg vil meget hellere være på et tilbagetog højt. Jeg er kommet til at lære, at denne tid med tilsyneladende adskillelse ikke er forgæves, og jeg har to analogier, der har givet mig Trøst og håb.

min familie har en hund ved navn Morten. Han er ond smart. Han ved, at hvis han gør noget godt, får han en godbid. Dette betyder dog, at hvis jeg ikke har ost eller jordnøddesmør, ser han ikke pointen med at lytte. Især hvis der er et særligt velsmagende stykke affald.

sagen er, at han ikke er i stand til at forstå, at plastikposer ikke er gode for ham, selvom de er sjove at spise. Når han gør hvad jeg beder om, gør han det for belønningen. Dette er ikke at sige, at han ikke er kærlig eller beskyttende, men det er klart for mig, at i betragtning af valget mellem mine kommandoer og det velsmagende affald, tager han papirkurven.

Hvad har dette at gøre med åndelig tørhed? Masse. Som mennesker kan vi gøre ting, som kæledyr ikke er i stand til. Vi kan rationelt lære at noget er dårligt for os og vælge ikke at deltage i det, selvom det er super fristende. Ting som cigaretter og pommes frites. Vi kan endda afvise ting, der er gode – ligesom køn eller kød – af en række årsager. Der er meget lidt, jeg kan gøre for at kommunikere til Molly, at det at spise en plastikpose kan kvæle ham. Imidlertid, der er mange måder for Gud at fortælle mig, at sladder kvæler mine venskaber. Desuden har jeg evnen til at forstå ham og vælge at ændre min adfærd.

alle de varme og uklare følelser, vi får fra Herren, er gode ting, og de er virkelige. Men de er lidt ligesom godbidder. De kan vise, hvordan Gud føler for os, eller blot at han eksisterer. De hjælper os til at forvente gode ting fra Herren. I modsætning til godbidder, disse oplevelser er ufortjent, givet af en far, der er skør for sine døtre.

vi skal dog stadig lære at handle ud af kærlighed til Gud og ikke så vi kan føle os varme og uklare. Dette er et af formålene med åndelig tørhed – ved at give mere tid til at bortfalde mellem følelser, opbygger vi tillid til Herren i stedet for afhængighed af følelser.

det smukkeste aspekt af dette er dog, at det giver os mulighed for at udøve vores frie vilje. At gøre som Gud beder, uden belønning eller følelser af glæde, er, hvordan vi lærer at elske. Som Jesus sagde, Er det let at elske dem, der elsker dig. Men at elske dem, der hader dig – at bekymre sig om de mennesker, der har skadet dig – er den mest utroligt vanskelige, men perfekt menneskelige handling. Ved at tilbageholde disse vidunderlige følelser respekterer Gud din frie vilje. Han giver dig chancen for at elske ham og tjene ham uden belønning, så dine intentioner ikke er bundet af “yummy godbidder.”Du kan vide, at du tjener Herren, fordi du elsker ham, ikke fordi du er afhængig af eller afhængig af et tilbagetog højt.

den vigtigste lektion her er, at vi oplever åndelig tørhed, ikke fordi vi bliver straffet, eller fordi vi har mindre tro end menneskerne omkring os. Det er fordi HERREN bygger et forhold til os-et, der bygger på gensidig tillid og valget af kærlighed. Denne hvalpeanalyse er nyttig til at forklare, hvordan åndelig tørhed påvirker os individuelt. Men Gud har større planer.

så lad os tale om ild.

har du nogensinde bygget en brand? Jeg mener et lejrbål, ikke en gasgrill eller et fødselsdagslys. For det første har du brug for en slags tænding. Så nogle tørre pinde af forskellig størrelse. Du tænder ilden ved kun at bruge tændingen og de mindste pinde først og tilføjer de større, når ilden vokser. De faktiske logfiler gemmes til sidst.

vigtigst er det, at hvis tændingen og de små pinde er våde, lyser de ikke. Tørt træ er afgørende for at starte en brand.

jeg tror, du kan se, hvor jeg går hen med dette.

det kræver tørt træ at starte en brand, men hvordan Jesus ønskede, at verden allerede brændte. Disse tider med åndelig tørhed er måder, hvorpå Gud kan bygge en ild i os. Det er en gave af tørt træ.

men ilden er ikke for os.

så meget som jeg nyder lejrbål, bygger jeg dem ikke for mig selv. Jeg bygger dem for grupper til fest på hotdogs og skumfiduser, at fortælle historier. Når du deler din ild, dit vidnesbyrd om, hvad Gud har gjort for dig, mister du intet. Et lille fødselsdagslys kunne tænde 100 andre stearinlys og aldrig miste sin egen flamme. Det mister kun brændstof. Det er vægen, der løber tør, ikke ilden.

og så bliver dagene med åndelig tørhed til måneder eller endda år. Igen er dette ikke gjort af straf, men kærlighed. Det kræver nogle ret store træstammer at bygge et bål. Guds kærligheds ild er vidunderlig og uudslukkelig, men den har brug for brændstof for at brænde. Den ild i dig brænder ikke for dig selv, men for at lede enhver person, du kender, til himlen.

din tro på Gud er trods den afstand, du føler, et af de mest magtfulde vidner, vi har. Din fortsatte tjeneste for Herren og tillid til hans løfter (selvom de endnu ikke er kommet i opfyldelse) er i sig selv et lys for folkene omkring dig. Et lys til himlen.

hvis du er i brand, kan du hjælpe Jesus med at sætte verden i brand.

Related Post

Leave A Comment