Articles

Posted by admin

WeWork, přední světová platforma space-as-a-service, dnes oznámila, že Roger Solé se připojí ke společnosti jako Chief Marketing Officer, s okamžitou platností.

Solé je zkušený marketingový manažer značky, který vedl řadu renomovaných značek orientovaných na spotřebitele. V poslední době byl Roger hlavním marketingovým ředitelem společnosti Sprint, kde byl zodpovědný za Marketing, správu zákaznické základny a inovace produktů & služby. V letech 2016 a 2017 byl Business Insider jmenován jedním z nejinovativnějších CMOs na světě.

“ jsme nadšeni, že se Roger připojuje k týmu WeWork leadership. Když jsem se poprvé setkal s Rogerem, zaujala mě jeho vrozená schopnost propojit přání zákazníků s obchodními potřebami, “ řekl generální ředitel Sandeep Mathrani. „Roger se připojuje jako nejnovější člen vedoucího týmu naší společnosti, který se zavázal k poslání WeWork změnit budoucnost práce a transformovat naše podnikání.“

Mr. Solé řekl: „Bude to určující éra v mnoha průmyslových odvětvích a WeWork je v jedinečné pozici, aby znovu předefinoval, jak lidé pracují a pomáhají podnikům uspět. Mise WeWork se mnou opravdu rezonovala a je mi ctí pracovat s tímto týmem během tak obrovského okamžiku pro značku WeWork.“

Solé byl jmenován ředitelem marketingu společnosti Sprint v roce 2015 a byl klíčovým členem jejího vedoucího týmu během procesu obratu a fúze. Předtím zastával funkci CMO v TIM (operace Telecom Italia v Brazílii) a vedl Marketing a inovace ve společnosti vivo-největší telekomunikační společnosti v Brazílii. Pochází ze španělské Barcelony.

o WeWork

WeWork poskytuje členům prostor, komunitu a služby prostřednictvím fyzických a virtuálních nabídek. Ke konci čtvrtého čtvrtletí 2019 měl WeWork 739 poboček ve 140 městech a 37 zemích a celkem 662,000+ členů, včetně globálních podniků. WeWork se zavázala poskytovat členům po celém světě lepší den v práci za méně peněz.

kontakty

Colin Hart, [email protected] // [email protected]